Beoordelingen van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen Harlingen

Recente recensies

5.0
Michiel
22 juni 2024

Grote bestelling gedaan die goed bereid en handig verpakt werd meegegeven. Vriendelijk personeel.

AndrƩ van Vliet
20 juni 2024

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Wim Manshande
18 juni 2024

Stipt op tijd, alles prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda
15 juni 2024

Heerlijke frieten en lekkere snacks. Bezorging was snel en vriendelijk.

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u heeft genoten van onze heerlijke frieten en snacks, en dat de bezorging snel en vriendelijk was. We kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn!

Sonja Magda
6 juni 2024

Echt super lekker eten, snel en warm bezorgd! Helaas nu wel voor de derde keer op rij geen saus bij mijn bestelling en rucola bij een kapsalon waar normaal ijsbergsla bij zit.. volgende keer beter!

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Beste klant, We hebben contact met u gehad en begrijpen dat er een misverstand is ontstaan. Volgende keer zullen we hier beter op letten. Ons nieuwe personeelslid heeft het helaas niet helemaal begrepen, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan. We waarderen uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Stationsrestaurant & EetcafƩ Harlingen

Eelke
5 juni 2024

tot de volgende keer!!

M Goeman
4 juni 2024

4br. Bestelt alle 4 bruin met ham,kaas,sla,tomaat en ei lekker gezond. Ik krijg, 2wit en 2 bruin wijzig sla en tomaat en ei nergens te vinden. Was wel teleurgesteld,maar blijf er zeker wel bestellen,want normaal gaat het goed met wat we krijgen.. En is ook altijd lekker. Ook zo netjes dat hij al kontakt met mij heeft gehad,,super opgelost

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Beste klant, We hebben met u contact gehad en begrijpen dat er een misverstand is ontstaan. Helaas heeft ons nieuwe personeelslid het niet helemaal begrepen. Bedankt voor uw begrip en geduld. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Stationsrestaurant & EetcafƩ Harlingen

Evelyn
24 mei 2024

Wederom was mijn bestelling een succesvolle! Snel, correct en een hele vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk van smaak. Mijn tafelgenote had nog nooit zo'n lekkere bamischijf gegeten. Bedankt en tot de volgende keer.

Linda W
22 mei 2024

Absoluut een geweldige culinaire ervaring! Het eten was verrukkelijk en we hebben er echt van genoten. De service was uitstekend, het personeel was attent en vriendelijk. De sfeer was warm en gastvrij. Kortom, een echte aanrader voor wie op zoek is naar heerlijk eten en een geweldige tijd!

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Hartelijk dank voor uw feedback, dat waarderen we zeker.

imie tigchelaar
10 mei 2024

het was allemaal heerlijk,goed verzorgd en netjes verpakt wat een lekker eten maken jullie fijne dag

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je hebt genoten van ons eten en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Een fijne dag gewenst en hopelijk tot ziens!

Ronald Bootsma
29 april 2024

Heerlijke snacks, bestelling was compleet, patat goed op smaak. Vriendelijke ontvangst bij afhalen. ƉƩn verbeterpunt: geen kosten meer berekenen voor een plastic tas als je de bestelling in een papieren tas meegeeft

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Bedankt voor je feedback over de kosten voor het kartonnen tasje. We hebben recent ons systeem aangepast en zullen dit zeker meenemen. Fijn om te horen dat je hebt genoten van de snacks en de vriendelijke ontvangst bij het afhalen. We blijven streven naar verbetering en waarderen jouw input enorm.

Annet Hoekstra
9 april 2024

Na een wat mindere ervaring vorige week hadden wij een kortingscode gekregen. Dus nogmaals een bestelling gedaan. De bestelling werd keurig optijd geleverd met excuus en wat extra dingetjes. Het eten was nu heerlijk! Blij met deze service.

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Wat geweldig om te horen dat onze inspanningen de ervaring hebben verbeterd! Onze excuses nogmaals voor vorige keer. Bedankt voor het plaatsen van een nieuwe bestelling en het waarderen van de extra's bij de levering. We zijn blij dat het eten deze keer heerlijk was en dat je blij bent met onze service!

Joke
29 maart 2024

Was heerlijk!

Doede van der Hoek
14 maart 2024

prima hoeveelheid, goed van smaak en bezorging binnen de opgegeven tijd.

AndrƩ van Vliet
26 februari 2024

Zeer goede kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als de tijdige bezorging! We waarderen je positieve feedback enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Bianca
23 februari 2024

Lekker gegeten!

Hayo frietema
22 februari 2024

Na een wat slechtere ervaring deze week hebben wij een excuses gekregen en een kortingcode. Dus nogmaals een bestelling gedaan en deze x was veel beter hebben lekker gegeten eigenaar kwam het zelf brengen om zijn excuses aan te bieden. Kortom na een wat mindere ervaring deze x een hele goede ervaring

Eelke
9 februari 2024

zeker voor herhaling vatbaar!!

Remco Veenstra
24 januari 2024

Heerlijk gegeten

Reactie van Stationsrestaurant & Cafetaria Station Harlingen

šŸ‘

Patricia
2 december 2023

HĆ©Ć©rlijke, patat!

Joost
2 december 2023
Klaske
27 november 2023
De Boer
27 november 2023
Jansen
21 november 2023

Het was heerlijk!